Voorrondes BK Poetry Slam 2024

Dagen
163
Uren
21
Min
55
Sec
07

Omschrijving

Heb je een verhaal of een geëngageerde boodschap die je wil delen met een breed publiek? En kan je die vatten in een wervelstorm aan woorden? 

Klim dan op het podium van de voorrondes van het BK Poetry Slam in jouw provincie en waag je kans! Overtuig in drie minuten het publiek van je talent met de kracht van je tekst en het ritme van je performance. 

 

Sterker het podium op


Kan je nog wel wat tips gebruiken om je voordracht te verbeteren? Wil je alles weten over het genre? Creatief Schrijven publiceerde een gloednieuwe handleiding ‘Poetry Slam Poetry’ voor podiumdichters en competitiebeesten. Die bevat concreet advies en heel wat goede raad van gevestigde slamdichters. Je krijgt ook een overzicht van de slam poetry-scene in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. 

Voor maar 9 euro kan je de handleiding bestellen op de webshop van Creatief Schrijven.

 

De voorrondes 


De voorrondes vinden plaats in de periode maart tot oktober. 
De data van de voorronde in jouw provincie vind je op

https://www.cbkpoetryslam.be/agenda-2024 


De finale van het Belgisch Kampioenschap Poetry Slam 2024 vindt plaats op zaterdag 23 november in Luik.

Regels

Het reglement vind je op de website van het CBK Poetry Slam.

Deadline

15 okt. 2024


Details

Prijs een podiumplaats op het BK Poetry Slam 2024.

Georganiseerd door het Vermeylenfonds i.s.m verschillende lokale partners


Genres